Bouw

EDS steigerbouw zorgt voor de beste materialen en de veiligste steigers. Binnen de bouwsector leveren wij onze diensten op utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie.

Woningbouw

EDS steigerbouw levert steigers voor alle woningbouwprojecten. Of het nu gaat om 1 woning of een complete wijk. EDS steigerbouw begeleidt projecten van het begin tot het eind. EDS steigerbouw werkt met eigen materiaal en is altijd bereikbaar. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn niet voor niets de kernwaarden van de onderneming. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een advies op maat.

Utiliteitsbouw

EDS steigerbouw levert ook steigers voor bouwwerken zonder woonbestemming, zoals fabrieken, kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkels en garages. Voor de utiliteitsbouw gelden andere wensen en behoeften. EDS steigerbouw heeft de expertise in huis om de meest complexe steigers te monteren en demonteren. EDS bouwt wat u nodig heeft met inachtneming van de hoogste veiligheidsnormen.

Renovatie

EDS steigerbouw levert steigers die geschikt zijn voor renovatiewerken zoals schilderwerk en stucwerk. Bij een renovatie is het belangrijk dat het dagelijkse gebruik en de omgeving zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden. EDS steigerbouw maakt een plan op maat en begeleidt het project van het begin tot het eind. Met eigen materialen is EDS steigerbouw in staat flexibel te werken en de beste kwaliteit te leveren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een advies op maat.

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten