Industrie

EDS steigerbouw levert steigers voor industriële en offshore projecten, zoals de scheepsbouw en/of jachtenbouw en (chemie) industrie.

Industrie
EDS steigerbouw heeft de expertise in huis om de meest complexe steigers te monteren en demonteren. EDS beschikt over de kennis en vakmanschap om voor u de meest complexe installaties te voorzien van een steiger. EDS steigerbouw heeft gecertificeerde mensen en alle benodigde steigermaterialen in huis. EDS steigerbouw levert industrieel maatwerk en bouwt wat u nodig heeft.

Jachtenbouw/Scheepsbouw
Voor grote en kleinere projecten in de jachtbouw en scheepsbouw is EDS-steigerbouw uw partner. In overleg plaatsen wij de meest praktische en veiligste steiger om aan uw schip of jacht te werken. Onze belangrijkste taak is het goed en veilig opleveren van het project!

(Petro) Chemie
EDS steigerbouw heeft een zeer ruime ervaring in het uitvoeren van alle soorten steigerwerk in de industriële sector zoals bijvoorbeeld in de petrochemie, chemie, tot aan onderhoud projecten bij energiecentrales. Wij verzorgen en ontzorgen u bij al uw steigerwerk.